Vi söker personal!

VETERINÄRER:

Vi söker en eller två veterinärer till kliniken, tjänstgöringsgrad 50-100%

Kliniken är en familjär, privatägd och fullt utrustad klinik med nischområde exotiska djur. Vi jobbar med hund, katt samt alla typer av smådjur, reptil, fågel och fisk. Vi tar även emot lantbruksdjur såsom höns, ankor och getter som hålls för hushållsbruk. Vi jobbar med Sveriges största omplaceringsverksamhet för kanin och smådjur, vilket ger oss stora möjligheter till utveckling inom det området.

Inne på kliniken jobbar vi med digitalröntgen, ultraljud, eget labb. Operationer utförs på uppvärmt bord och gasnarkos. Vår veterinär jobbar självständig.

Hos oss har man stort inflytande på utvecklingen, och eftersom vi är en klinik som växer mycket önskar vi att man har många idéer och tankar kring hur vi bäst kan växa och bli bättre. Man har också stor möjlighet att påverka sina arbetstider, samt arbetsuppgifter och sin egen utveckling.

Vad vill vi ha av vår blivande kollega då?

° du gillar att jobba med många olika djurslag
° du gillar utmaningar i ditt yrke och kan tänka utanför boxen för att lösa olika problem som du möter
° du vill utvecklas i ditt yrke

Är du mer inriktad på hund/katt? Perfekt!
Vi vill mer än gärna ha DIN ansökan med, då väldigt många av våra kunder är just hund eller katt! Här har du möjligheten att få utveckla/ta tillvara på och använda dina kunskaper på ett mycket varierande sätt.

Är du det vi söker? Är din dröm att få jobba på en växande klinik med många spännande utmaningar?
Sök jobbet hos oss!
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till arbeta@brazoo.se

DJURVÅRDARE:

Är du utbildad djurvårdare på nivå 2-3?
Gillar du utmaningar i jobbet?
Vill du jobba självständigt?

På vår klinik jobbar du mycket nära våra veterinärer, samt annan personal i verksamheten. Vi är en familjär, privatägd klinik med stora möjligheter, både för personal och patienter.

Hos oss får du möjligheten att jobba med både hund och katt men framförallt de exotiska djuren: alla typer av gnagare, kaniner, fåglar, reptiler & fisk.
Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt arbete, ihop med våra duktiga veterinärer och sköterskor.

Det vi vill ha av dig som ska börja hos oss är ett brinnande intresse för ditt yrke, en nyfikenhet på arbetsuppgifterna och såklart en god förmåga till samarbete.

Är du djurvårdare på nivå 3 är det mycket meriterande.
Anställningsgrad 50-100%

Sök via arbeta@brazoo.se

Close