Vi söker personal!

Kliniken är en familjär, privatägd och fullt utrustad klinik. Vi jobbar med hund och katt men har inriktning på exotiska djur och vi tar emot alla typer av gnagare, reptiler, fåglar och kaniner. Vi tar även emot lantbruksdjur såsom höns, ankor och getter som hålls för hushållsbruk. Vi har ett nära samarbete med Smådjurschansen som är Sveriges största omplaceringsverksamhet för kaniner och smådjur vilket ger oss stora möjligheter till utveckling inom det området.

VETERINÄRER:

Vi söker veterinärer till kliniken, valfri tjänstgöringsgrad.

Inne på kliniken jobbar vi med digitalröntgen, ultraljud, eget labb. Operationer utförs på uppvärmt bord och med gasnarkos. Vår veterinär jobbar mycket självständigt.

Hos oss har man stort inflytande på utvecklingen och eftersom vi är en klinik som växer mycket önskar vi att man har många idéer och tankar kring hur vi bäst kan växa och bli bättre. Man har också stor möjlighet att påverka sina arbetstider, arbetsuppgifter och sin egen utveckling.

Det vi önskar av er som söker jobb hos oss är att:

° ni gillar att jobba med många olika djurslag.
° ni gillar utmaningar i erat yrke och kan tänka utanför boxen för att lösa olika problem som ni möter.
° ni vill utvecklas i erat yrke.

Är ni den vi söker? Är er dröm att få jobba på en växande klinik med många spännande utmaningar?
Sök jobbet hos oss! Skicka er ansökan tillsammans med ditt CV till arbeta@brazoo.se

DJURVÅRDARE/DJURSJUKSKÖTARE:

Vi söker djurvårdare/djursjukskötare till kliniken, tjänstgöringsgrad 50-100%

På vår klinik jobbar ni mycket nära våra veterinärer samt annan personal i verksamheten. Vi är en familjär, privatägd klinik med stora möjligheter, både för personal och patienter.

Hos oss finns möjligheten att jobba med både hund och katt men framförallt med exotiska djur; alla typer av gnagare, kaniner, fåglar och reptiler.

Ni har stora möjligheter att utvecklas i erat arbete ihop med våra duktiga veterinärer och sköterskor. Det vi vill ha av er som ska börja hos oss är ett brinnande intresse för yrket, en nyfikenhet på arbetsuppgifterna och såklart en god förmåga till samarbete.

Skicka er ansökan till arbeta@brazoo.se

Close