Veterinären Bra Zoo finner du bredvid butiken i centrala Örebro på Rudbecksgatan 16. Vi är en liten personlig klinik med förmånliga priser som tar emot både stora och mindre djur. Inne på kliniken finns två undersökningsrum där vi tar emot våra patienter och deras ägare/följeslagare. Lite längre in i lokalen finns ett fullt utrustat rum för odontologi samt en operationssal där alla operativa ingrepp utförs. Vi har gasnarkos och kan se våra patienters värden via monitorer. Vi har ett eget labb där vi analyserar urin- och blodprover från våra patienter. Vi kan även erbjuda vissa ultraljudsundersökningar.

Sedan 2018 är vår klinik också godkänd som Kaninvänlig klinik av Sveriges Kaninvälfärdsförening!


Ewa är utexaminerad från Poznan University of Life Sciences i Polen. Innan Ewa började studera på universitetet planerade hon att bli veterinär, och jobbade med katter som hon födde upp, samt med många kattraser på utställningar. Under sina studier har hon byggt upp ett intresse för behandling av exotiska djur. Hon har varit lärling hos veterinärer med exotiska djur i Polen, såväl som i Krokek, Kolmården, Nordens Ark och ett reservat i Sydafrika. På vår klinik jobbar hon främst med smådjur och fåglar, men tar även emot katter och hundar. Ewa planerar och ser fram emot att lära sig mer om reptilmedicin. Hon älskar att resa och söker alltid efter nya resmål. På sin fritid gillar Ewa att umgås med sin älskade chihuahua.


Therese är utbildad djurvårdare med extra kompetens inom kaniner och gnagare. Kaniner ligger henne extra nära hjärtat och hon delar sitt liv med en flock frigående kaniner, ett gäng råttor och tre sällskapsfår. Therese driver även egen firma inom vilken hon jobbar med främst kaniner. Therese är även en av grundarna till organisationen Smådjurschansen.

Close