Veterinären Bra Zoo finner du bredvid butiken i centrala Örebro på Rudbecksgatan 16. Vi är en liten personlig klinik med förmånliga priser som tar emot både stora och mindre djur. Kliniken har ljusa och trevliga lokaler. Vi har två undersökningsrum där vi tar emot våra patienter och deras ägare/följeslagare. Lite längre in i lokalen finns en operationssal, där alla operativa ingrepp utförs. Vi har gasnarkos och kan se våra patienters värden via monitorer. Vi har ett eget labb där vi analyserar urin- och blodprover från våra patienter. Vi kan även erbjuda vissa ultraljudsundersökningar på kliniken.

Sedan 2018 är vår klinik också godkänd som Kaninvänlig klinik av Sveriges Kaninvälfärdsförening (www.skvf.se) !

Joana är veterinär och tog sin examen i Lissabon, Portugal. Där jobbade hon med små djur under 1 år, medan hon läste fördjupning i internmedicin. Efter det flyttade hon till Skottland, där hon jobbade c:a 6 år med exotiska och små djur. Hon flyttade sedan till Sverige i april 2020 och började jobba på BraZoo. Joana är speciellt intresserad av exotiska djur samt internmedicin. På sin fritid tycker hon om att läsa, cykla, löpa och att vara med sin familj.

Linda är djurvårdare på nivå 3. Hon har jobbat inom humanvården sedan 1997, men sadlade om till djursjukvård 2014. Hon har ett stort intresse för laboratoriemedicin. Fritiden ägnar hon gärna åt att dreja, köra båt, fiska, ta hand om sina hästar, höns, hundar och katter samt vara med sin familj och vänner.

Therese är en veterinär från Härnösand som har studerat i Valencia (Spanien) och som tog examen 2020. Hon har varit en del av BraZoo sedan september och har stort intresse av exotiska djur. På fritiden gillar hon att klättra, kickboxas och även måla, spela piano och umgås med vänner.

Ida är utbildad djurvårdare och började jobba på BraZoo i augusti 2020. Innan har hon jobbat många år som hundfrisör. Största intresset är hundar, med extra intresse för avel, etologi och friskvård. På fritiden spenderar hon mycket tid med sina egna tre hundar, åker på hundutställningar, fotograferar samt umgås med vänner och familj.

Vi kan hjälpa er!

Close