Veterinären Bra Zoo finner du bredvid butiken i centrala Örebro på Rudbecksgatan 16. Vi är en liten personlig klinik med förmånliga priser som tar emot både stora och mindre djur. Kliniken har ljusa och trevliga lokaler. Vi har två undersökningsrum där vi tar emot våra patienter och deras ägare/följeslagare. Lite längre in i lokalen finns en operationssal, där alla operativa ingrepp utförs. Vi har gasnarkos och kan se våra patienters värden via monitorer. Vi har ett eget labb där vi analyserar urin- och blodprover från våra patienter. Vi kan även erbjuda vissa ultraljudsundersökningar på kliniken.

Sedan 2018 är vår klinik också godkänd som Kaninvänlig klinik av Sveriges Kaninvälfärdsförening (www.skvf.se) !


Joana är veterinär och tog sin examen i Lissabon, Portugal. Där jobbade hon med små djur under 1 år, medan hon läste fördjupning i internmedicin. Efter det flyttade hon till Skottland, där hon jobbade c:a 6 år med exotiska och små djur. Hon flyttade sedan till Sverige i april 2020 och började jobba på BraZoo. Joana är speciellt intresserad av exotiska djur samt internmedicin. På sin fritid tycker hon om att läsa, cykla, löpa och att vara med sin familj.


Gabriel utexaminerades från veterinärskola i Bukrest 2004. Sedan dess har han arbetat som veterinär på djursjukhus och kliniker runt Bukarest, med hundar och katter. Han är engagerad i internmedicin och akutvård, och hans långa erfarenhet har gjort honom mycket kunnig i standardprocedurer i modern veterinärvård. På fritiden omger han sig med hundar och katter, och gillar att spendera tid ute i naturen.


Miriam är en läkare med kandidatexamen i veterinärvetenskap. Hon är på väg att ha svensk legitimation som läkare, och praktiserar under tiden som assistent. Talar fem språk flytande: engelska, danska, svenska, ryska och ukrainska. Hon har arbetat i Ukraina, Förenade Arabemiraten, Danmark och Sverige. Det största intresset är dermatologi och allergologi. Hon är bästa vän med alla hundar i världen. Hon är sångerska och showgirl på fritiden, samt spelar piano och älskar jazz.

Vi kan hjälpa er!

Close