Veterinären Bra Zoo finner du bredvid butiken i centrala Örebro på Rudbecksgatan 16. Vi är en liten personlig klinik med förmånliga priser som tar emot både stora och mindre djur. Kliniken har ljusa och trevliga lokaler. Vi har två undersökningsrum där vi tar emot våra patienter och deras ägare/följeslagare. Lite längre in i lokalen finns en operationssal, där alla operativa ingrepp utförs. Vi har gasnarkos och kan se våra patienters värden via monitorer. Vi har ett eget labb där vi analyserar urin- och blodprover från våra patienter. Vi kan även erbjuda vissa ultraljudsundersökningar på kliniken.

Sedan 2018 är vår klinik också godkänd som Kaninvänlig klinik av Sveriges Kaninvälfärdsförening (www.skvf.se) !


Gabriel utexaminerades från veterinärskola i Bukrest 2004. Sedan dess har han arbetat som veterinär på djursjukhus och kliniker runt Bukarest, med hundar och katter. Han är engagerad i internmedicin och akutvård, och hans långa erfarenhet har gjort honom mycket kunnig i standardprocedurer i modern veterinärvård. På fritiden omger han sig med hundar och katter, och gillar att spendera tid ute i naturen.


Ewa är utexaminerad från Poznan University of Life Sciences i Polen. Före universitetet planerade Ewa att bli veterinär, och jobbade med katter som hon födde upp, samt jobbade med många kattraser på utställningar. I sina studier har hon byggt upp ett intresse för behandling av exotiska djur. Hon har varit lärling hos veterinärer med exotiska djur i Polen, såväl som i Krokek, Kolmården, Nordens Ark och ett reservad i Sydafrika. På vår klinik jobbar hon främst med smådjur och fåglar, men även med katter och hundar. Hon planerar att lära sig mer om reptilmedicin. Hon älskar att resa och söker alltid efter nya resmål. Hon gillar att umgås med sin älskade chihuahau på sin fritid.


Therese Bergman är utbildad djurvårdare med extra kompetens inom kaniner och gnagare. Kaniner ligger henne extra nära hjärtat och hon delar sitt liv med en flock frigående kaniner, ett gäng råttor och tre sällskapsfår. Therese driver även egen firma inom vilken hon jobbar med främst kaniner samt så är hon av grundarna till organisationen Smådjurschansen.

Close